Σιωπηλός Δρόμος: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο

0

Την Κυριακή 9 Μαΐου στις 21:00

Καταιγιστικές εξελίξεις μας επιφυλάσσει για άλλη μια φορά το νέο επεισόδιο της επιτυχημένης δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος» που θα προβληθεί στο MEGA την Κυριακή 9 Μαΐου.

Εντάσεις, αγωνία και αναπάντητα ερωτήματα θα γεμίσουν το 5ο επεισόδιο της αστυνομικής δραματικής σειράς, με τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις – αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Σπύρος αποφασίζει να απευθυνθεί σε ιδιωτικό γραφείο ερευνών, λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης του προς την αστυνομία.

Παράλληλα, η παρουσία του πρώην συζύγου της Αθηνάς και βιολογικού πατέρα της Αριστέας, θα φέρει μεγαλύτερη ένταση στο ζευγάρι, με τον Βασίλη να αδυνατεί να διαχειριστεί την ήδη βεβαρημένη σχέση τους.

Η Θάλεια έρχεται σε επαφή με τον Μιχάλη, αγνοώντας πως έχει μπροστά της έναν από τους απαγωγείς. Η σύλληψη του απολυμένου οδηγού θα φέρει νέα στοιχεία στην επιφάνεια και θα αναδείξει μια παλιά υπόθεση μπούλινγκ που συγκαλύφθηκε από το σχολείο, ενώ ένα τραγικό λάθος της Μαντώς θα θέσει σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις.

Δείτε το βίντεο:

Share.