«Σπίτι με το MEGA»: Δείτε πρώτοι το μουσικό απόσπασμα από την αποψινή βραδιά με την Πάολα (βίντεο)

0

Απόψε στις 21:00 στο MEGA

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 21:00 υποδέχεται την Πάολα.

H σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, με το πάθος και τον δυναμισμό της, μας χαρίζει μία μοναδική βραδιά γεμάτη αυθεντικές επιτυχίες που έχει αγαπήσει το κοινό.

Μαζί της ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με το πηγαίο ταλέντο του και τη μακρά πορεία του στο λαϊκό στερέωμα. Η Χριστίνα Μαραγκόζη με τις κλασικές ερμηνείες της. Η μεγάλη φωνή του Πόντου, Στάθης Νικολαΐδης και ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης, Μανώλης Κονταρός ενώνουν τις φωνές τους με την Πάολα σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στον Πόντο και την Κρήτη, χαρίζοντας στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές με απόλυτο σεβασμό στη μουσική παράδοση.

Μία βραδιά γεμάτη επιτυχίες, ανατρεπτικές ερμηνείες και συνεργασίες σε τραγούδια που θα μας συγκινήσουν και θα μας διασκεδάσουν, όπως πάντα στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA». «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με την Πάολα, Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο MEGA.

Δείτε πρώτοι ένα απόσπασμα από τη μουσική συνύπαρξη της αγαπημένης τραγουδίστριας με τον σπουδαίο λαουτιέρη τραγουδιστή της Κρήτης, Μανώλη Κονταρό, στο τραγούδι «Ήτανε μια φορά».

Share.