«Σπίτι με το MEGA»: Ραντεβού το Σάββατο με τον Στέλιο Ρόκκο

0

Μία αναδρομή στα σχεδόν 30 χρόνια της μουσικής του πορείας, βάζοντας τη δική του σφραγίδα σε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια με μία πιο ροκ διάθεση

Ο 
Στέλιος Ρόκκος έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» το ερχόμενο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 21:00 και φέρνει… «Σμαράγδια και ρουμπίνια».

Ο απόλυτος ερμηνευτής και τραγουδοποιός μας ξεσηκώνει, μας συγκινεί και μας ταξιδεύει σε μία μοναδική βραδιά γεμάτη με τις διαχρονικές επιτυχίες του. Από το «Έτσι αγαπάω εγώ» και το αγαπημένο «Έμεινα εδώ», κάνει μια αναδρομή σε όσα τραγούδια λατρέψαμε μέσα στα σχεδόν 30 χρόνια της μουσικής του πορείας για να έρθει μέχρι το σήμερα, τραγουδώντας το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Δεν φοβήθηκα».

Ένας από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές στην Ελλάδα, βάζει τη δική του σφραγίδα σε λαϊκά τραγούδια που αγαπάμε όλοι, τα οποία αποκτούν μία πιο ροκ διάθεση, ενώ συνδέει παραδοσιακά ακούσματα με απρόβλεπτές μουσικές επιλογές και μαζί με τις μεγάλες του επιτυχίες συνθέτουν ένα μουσικό παζλ ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Κι επειδή οι καλύτερες μουσικές διαδρομές είναι πάντα με παρέα, ο Στέλιος Ρόκκος υποδέχεται τον σπουδαίο ερμηνευτή του δημοτικού τραγουδιού Γιάννη Καψάλη, την Ασπασία Στρατηγού και τον Steven από τους My Excuse. Στη βραδιά συμμετέχουν ο Αντώνης Βλάχος και η Στεφανία Ρίζου.

 • #Spi2MeToMega#neoprogrammaepitelous

  Facebook:ΣπίτιμετοMEGA

 • Instagram:@spi2metomega

  TwiUer:@spi2metomega


  Σ
  ΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

  Σκηνοθεσία:ΔημήτρηςΤσίγκος

  Execu2veProducer:ΝατάσαΛεσιώτη

  Αρχισυνταξία:ΓεώργιοςΒλαχογιάννης

  ΜουσικήΈπιμέλεια&ΣυντονισμόςΚαλλιτεχνών:ΑντώνηςΔημητριάδης

  ΟργάνωσηΠαραγωγής:ΡέναΒουγιούκα

  ΔιεύθυνσηΠαραγωγής:ΈλένηΠαναγοπούλου

Share.