Στέλλα Καλλή «ΠΛΑΤΗ» – Νέο Video Clip!

0

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της Στέλλας Καλλή, δείτε τώρα τo σοκαριστικό video clip για ένα γυναικείο ζεϊμπέκικο που ραγίζει καρδιές…

Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να συναντιέται ένας δημιουργός με το ταλέντο και τις αποσκευές του Γιώργου Θεοφάνους με μια εξαιρετική γυναικεία φωνή σαν αυτή της Στέλλας Καλλή.

Όταν, όμως συμβεί, προκύπτουν τραγούδια όπως η «Πλάτη», ένα κλασικό ζεϊμπέκικο που συνοψίζει το πικρό αίσθημα της προδοσίας σε συγκινητικά κουπλέ κι ένα δυνατό ρεφρέν από μια γυναίκα νικημένη από το πάθος.

kalli1 kalli2 kalli3 kalli4 kalli5 kalli6
Το ίδιο αίσθημα προδοσίας πυροδοτεί και το σπαρακτικό video clip του τραγουδιού σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου & επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, που διηγείται όχι μια ακόμη συνηθισμένη ιστορία απιστίας, αλλά το χρονικό της σοκαριστικής εγκατάλειψης στην πιο δύσκολη και επικίνδυνη στιγμή, όταν η γυναίκα χρειάζεται την προστασία ενός άντρα κι εκείνος της γυρίζει… Πλάτη.

Η Στέλλα Καλλή αποκαλύπτει εδώ και ένα εκπληκτικό υποκριτικό πάθος, πέρα από την ερμηνεία και τη φωνή για τα οποία παίρνει συνήθως το χειροκρότημα.

Ένα αξέχαστο video clip για ένα μεγάλο τραγούδι από τη Στέλλα Καλλή, τον Γιώργο Θεοφάνους και την Cobalt Music, λίγες μέρες πριν το πρώτο άλμπουμ-αποκάλυψη της τραγουδίστριας, που θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου!

Share.