Στέφανος Κορκολής & Σοφία Μανουσάκη: «Μουσικές Ιστορίες» στο «Faliro Summer Theater»

0

«Μουσικές Ιστορίες» με σκοπό ακροατές και μουσικοί να γίνουμε ένα.

Ο Στέφανος Κορκολής έρχεται μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη να μας διηγηθεί με νότες τις δικές του «Μουσικές Ιστορίες» τη Δευτέρα 19 Ιουλίου στο «Faliro Summer Theater», το νέο καλοκαιρινό θέατρο δίπλα στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο προαύλιο του Γηπέδου Ταε Κβο Ντο.

Το «Faliro Summer Theater» είναι ο νέος ανοικτός, αμφιθεατρικός πολιτιστικός χώρος, 1.400 θέσεων, με άνετο parking 2.000 θέσεων, που θα αποτελέσει το νέο καλοκαιρινό σημείο συνάντησης – προορισμό του θεάτροφιλου και όχι μόνο κοινού.

Ιστορίες για τραγούδια που αγάπησε στα εφηβικά και νεανικά του χρόνια, επιλεγμένες συνθέσεις του που ερμήνευσαν μεγάλοι ερμηνευτές, όπως «Δεν Είσαι Εδώ», «Ο Άγγελός Μου», «Κάθε Φορά Που Με Κοιτάζεις», «Σ’ Έχω Ερωτευτεί», «Εκατό Φορές Κομμάτια», «Θες», «Σβήσε Το Φεγγάρι», «Κάποιες Φορές».

Επίσης θα απολαύσουμε και πολλά άλλα τραγούδια που ερμήνευσε ο ίδιος ο Στέφανος Κορκολής: «Στους Πέντε Ανέμους», «Σκόνη Και Θρύψαλα», «Με Το Σημάδι Στο Σκορπιό», «Λατέρνα» και άλλη

Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν πιανιστικές – ορχηστρικές συνθέσεις («Sensitivities») του Στέφανου Κορκολή και βέβαια τραγούδια μεγάλων δημιουργών που έμειναν για πάντα στην ιστορία, όπως των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και Μίμη Πλέσσα.

Όλα αυτά σε ένα πρόγραμμα που αψηφά τη ροή του χρόνου και όλα μοιάζουν σαν να έγιναν σήμερα.

«Μουσικές Ιστορίες» με έντονο το αυτοσχεδιαστικό στοιχείο, τις απρόσμενες μουσικές εναλλαγές, το κέφι, την ψυχαγωγία και με σκοπό, πάνω από όλα, ακροατές και μουσικοί να γίνουμε ένα.

Συντελεστές
Σοφία Μανουσάκη: τραγούδι
Κωστής Πυρένης: κιθάρες, τραγούδι
Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο, φλάουτο κρουστά
Ρόλη Γιαμοπούλου: Ντραμς-Τραγούδι
Βίκτωρ Κουλουμπής: μπάσο
Στέφανος Κορκολής: πιάνο, ενορχηστρώσεις, διασκευές, τραγούδι

Ημέρα και ώρα παράστασης
Δευτέρα 19 Ιουλίου, στις 21:15

Τιμές εισιτηρίων:
A’ Ζώνη: 18€ κανονικό & 15€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ και άνω των 65)
Β’ Ζώνη: 15€ κανονικό & 12€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ και άνω των 65)
Γ’ Ζώνη: 12€ κανονικό & 10€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ και άνω των 65)

Προπώληση εισιτηρίων: artinfo.gr, viva.gr
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

Share.