«Σταμάτα Να Κατέβω»: Ο Μάνος Κοκολάκης κυκλοφορεί ένα ερωτικό λαϊκό τραγούδι

0

Ο φιναλίστ του «The Final Four» κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του.

Ο Μάνος Κοκολάκης, ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο του single «Σταμάτα Να Κατέβω».

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο talent show «The Final Four»,  όπου μάγεψε το κοινό με τις ερμηνείες του και τη σκηνική παρουσία του και έφτασε μέχρι τον τελικό.

Ο Μάνος Κοκολάκης έχει ξεχωρίσει επίσης από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και έχει κάνει επιτυχημένες live εμφανίσεις.

Το «Σταμάτα Να Κατέβω» είναι ένα σύγχρονο ερωτικό λαϊκό τραγούδι, με την ξεχωριστή και δυναμική χροιά του Μάνου Κοκολάκη.

«Σταμάτα εδώ για να κατέβω, εκεί που πας σου περισσεύω, αντίο έχεις πει με αυτή σου τη σιωπή, τα άλλα τα μαντεύω… Σταμάτα εδώ για να κατέβω, εκεί που πας σου περισσεύω, τι το ‘θελα εγώ, εσένα να αγαπώ, σε αγάπες να πιστεύω… Σταμάτα να κατέβω σταμάτα να κατέβω…», τραγουδά ο Μάνος Κοκολάκης.

Η μουσική ανήκει στον Πάνο Καπίρη και οι στίχοι στην Ελένη Γιαννατσούλια, δύο δημιουργοί που έχουν υπογράψει πολλές γνωστές επιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας.

Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video για ένα love story που τελείωσε, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Το «Σταμάτα Να Κατέβω» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.