Σταμάτης Σπανουδάκης: Μαγική βραδιά στο Ηρώδειο για τα παιδιά με συγγενή καρδιοπάθεια

0

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στήριξε το έργο του φορέα «Coeurs pour tous».

Στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού δόθηκε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου η συναυλία του διακεκριμένου συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη υπέρ του ανθρωπιστικού φορέα «Coeurs pour tous Hellas» για τα παιδιά με συγγενή καρδιοπάθεια.

Τον αεικίνητο συνθέτη, μαέστρο, στιχουργό και μουσικό συνόδευσαν η 24μελής μικτή χορωδία «Μελωδοί» υπό τον Γιώργο Ζιάκα, η ορχήστρα εγχόρδων Τάμαλο και δέκα επίλεκτοι σολίστες μουσικοί, συνεργάτες του αγαπημένοι επί πολλά έτη.

O Σταμάτης Σπανουδάκης, κυρίαρχος οικοδεσπότης της βραδιάς, υποδέχθηκε το κοινό με ένα τετράστιχο ενδεδυμένο μουσικά και αφιερωμένο στον ανθρωπιστικό σκοπό της συναυλίας, στα παιδιά με συγγενή καρδιοπάθεια.

Επικοινωνιακός και εμπνευσμένος όπως πάντα, επέλεξε για το βράδυ αυτό αποσπάσματα και τραγούδια από το τόσο σημαντικό έργο του, φορτισμένα συγκινησιακά και αφιερωμένα στον υψηλό σκοπό του φορέα.

Ευτυχισμένος και ο ίδιος έδωσε αμέριστη την ψυχή του, τη δύναμή του και το αστείρευτο ταλέντο του.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης καταχειροκροτήθηκε και ευχαρίστησε ευχόμενος την ομόνοια και την αλληλεγγύη σε αυτή τη χώρα σε όλους τους τόπους και πάνω απ’ όλα αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά.

Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο καθηγητής Αυξέντιος Καλαγκός, ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο πρόεδρος της Minos EMI, Μάκης Μάτσας και η διευθύνουσα σύμβουλός Μαργαρίτα Μάτσα, η αντιπρόεδρος του «Coeurs pour tous Hellas» Πόπη Ροδοπούλου και πολλοί εκπρόσωποι του Ιατρικού κλάδου, του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού χώρου.

Το «Coeurs pour Tous Hellas» με κεντρικό μήνυμα «Καρδιές για Όλους», είναι ανθρωπιστικός, μη κερδοσκοπικός φορέας ο οποίος συστάθηκε το 2015 για τα παιδιά της Ελλάδας με συγγενή καρδιοπάθεια, ως έμπρακτη δέσμευση και προσφορά στην ελληνική κοινωνία και τους μικρούς ασθενείς των οικονομικά αδύναμων οικογενειών.

Φωτογραφίες

Share.