Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού μαζί με τις κόρες της (φωτογραφίες)

0

Σε κλίμα Χριστουγέννων φαίνονται πως κινούνται οι περισσότεροι Έλληνες celebrities, αφού ολοένα και πιο πολλοί είναι αυτοί που στολίζουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του σπιτιού τους.

Αυτή τη φορά σειρά πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που εκμεταλλεύτηκε το Σαββατοκύριακο για να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού.

Αν και είναι αρκετά νωρίς, όπως παραδέχτηκε και η ίδια, αποφάσισε να στολίσει για να αλλάξει λίγο η διάθεσή της. Φυσικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή δε στόλισε μόνη της, αλλά είχε τη βοήθεια από τις δύο κόρες της, Νάγια και Μαίρη.

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα από κλασικό vintage χριστουγεννιάτικο πουλόβερ, με το logo «All I want for Christmas is you». Και βέβαια στο κεφάλι έβαλε τα κλασικά αυτιά ταράνδου.

«Και του χρόνου με υγεία … Πρώτη φορά στολίζουμε τόσο νωρίς αλλά πρώτη φορά έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη από μια νότα αισιοδοξίας. Εύχομαι να είστε ασφαλείς με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σύντομα όλη αυτή η ιστορία να είναι μια μακρινή ανάμνηση», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Share.