Σταύρος Σιόλας και Ρένα Μόρφη ξεκινούν το ταξίδι τους για το «Σαν Χουάν»

0

Ο Σταύρος Σιόλας και η Ρένα Μόρφη μας ταξιδεύουν με τις υπέροχες φωνές τους στο «Σαν Χουάν».

Ο Σταύρος Σιόλας και η Ρένα Μόρφη αποκαλύπτουν το video clip για το συνεργασία τους στο τραγούδι «Σαν Χουάν».

Ο χαρισματικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός και η τραγουδίστρια με τα πολλά πρόσωπα ενώνουν τις φωνές τους σε ένα εξωτικό και περιπετειώδες και τραγούδι.

Το «Σαν Χουάν» είναι ένα από τα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ του Σταύρου Σιόλα με τίτλο «Φωνές Θιάσου».

Μια ξεχωριστή μουσική πρόταση με οκτώ ντουέτα. Οκτώ συναρπαστικές ιστορίες που υπέδειξαν οι ίδιες τους ιδανικούς ερμηνευτές για να δώσουν φωνή στους ήρωες τους.

Μεταξύ αυτών και το «Σαν Χουάν» μια ερωτική ιστορία που μετέφερε στο χαρτί η Σάννυ Μπαλτζή με την ιδιαίτερη πένα της και μελοποίησε ο Σταύρος Σιόλας με το μοναδικό ταλέντο του.

Ένα τραγούδι που συνδυάζει τις λάτιν επιρροές που χαρακτηρίζουν τα τραγούδια της Ρένας Μόρφη και τη λυρική ερμηνεία του Σταύρου Σιόλα σε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Το «Σαν Χουάν» έρχεται στις οθόνες μας με ένα νέο video clip που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάνου Ζενίδη στα νότια προάστια της Αττικής, πριν την επιβολή του lockdown. Το video ακολουθεί τον Σταύρο Σιόλα και τη Ρένα Μόρφη καθώς τραγουδούν χωριστά μέσα στο ημίφως, έως ότου συναντηθούν οι δρόμοι τους.

Το τραγούδι «Σαν Χουάν» του Σταύρου Σιόλα και της Ρένας Μόρφη κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Share.