«Στα Τραγούδια Λέμε Ναι!» με αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

0

Η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» είναι αφιερωμένη στην ανατρεπτική στιχουργό του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο είναι αφιερωμένη στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, την ανατρεπτική, την πηγαία, την πιο ευθύβολη στιχουργό του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Ατέλειωτες ήταν οι ιστορίες της ζωής της και πολλοί οι σταθμοί στη διαδρομή της, γεγονότα που μας θύμισε, με τόσο ωραίο τρόπο, η ομώνυμη ταινία του Άγγελου Φραντζή.

Τη μουσική επένδυση της ταινίας υπέγραψε ο v, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή για αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Ο συνθέτης διασκεύασε αριστοτεχνικά τις αυθεντικές επιτυχίες, δίνοντάς τους νέα πνοή μέσα από τις ερμηνείες αγαπημένων καλλιτεχνών. Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη, αλλά και η Ματθίλδη Μαγγίρα, μας μετέφεραν στην ατμόσφαιρα της ζωής της μοναδικής στιχουργού.

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!

Στην παρέα της εκπομπής «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» θα βρεθεί ο πάντα υπέροχος Κώστας Μακεδόνας, η Χριστιάννα Γαλιάτσου και ο Δημήτρης Κανέλλος.

Ακόμη, μαζί τους και οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Παναγιώτα Βιτεντζάκη, Ευαγγελία Συριοπούλου, Νεφέλη Κουλούρη και ο δημοσιογράφος Κώστας Λασκαράτος.

Το αφιέρωμα συμπληρώνει εξαιρετικό αρχειακό υλικό της ΕΡΤ.

«Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!», το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.