Στελιος Κρητικός: Πριν απ’ το «Survivor» ήμουν ένας ηθοποιός του Σεφερλή

0

Ο ηθοποιός στη στήλη «Σπάσ’ τα», με τη Φωτεινή Πετρόγιαννη, μίλησε για την αναγνωρισιμότητα που έλαβε με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

O Στέλιος Κρητικός
παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Pop Up και συγκεκριμένα στην στήλη της Φωτεινής Πετρογιάννη «Σπάστα».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor, την αναγνωρισιμότητα που έλαβε, από το ριάλιτι και αν φέτος το παρακολουθεί: «Κέρδισα πάρα πολλά από το Survivor. Το Surivor μού έβγαλε ταυτότητα. Μετά το Survivor έγινα ο Στέλιος Κρητικός. Είναι τρομακτικό, αλλά είναι αλήθεια. Μέχρι τότε ήμουν ένας ηθοποιός, ο ηθοποιός του Σεφερλή. Έβγαλε το όνομά μου, ποιος είμαι…» και συνέχισε: «Δεν παρακολουθώ Survivor γιατί δεν μπορώ να τους βλέπω να τσακώνονται, στενοχωριέμαι. Κι όταν δεν τους προστατεύει κανείς, με πληγώνει. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι το κανονικό. Συμβαίνουν τόσα πολλά από πίσω στο 24ωρο που δεν μπορούν να αποδοθούν μέσα σε μία ώρα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στις αρνητικές κρητικές που έχει δεχτεί αποκαλύπτωντας: «Την περίοδο που ήμουν στο Survivor, υπήρχε ένας άνθρωπος ο οποίος έγραφε τα χειρότερα για μένα και γινόταν πολύ προκλητικός προς το πρόσωπό μου, χωρίς να με ξέρει. Δεν με ξέρεις και δεν ξέρεις από αυτό που βλέπεις τι είναι αλήθεια και τι ψέματα. Είναι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Αυτός ο άνθρωπος έγραφε τα χειρότερα για μένα. Δεν ασχολήθηκα ποτέ. Δεν του έστειλα ποτέ «γιατί το έγραψες αυτό για μένα». Απλά, θυμάμαι πάρα πολύ τον θυμό των παιδιών μου. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ, ούτε γεια, ούτε χειραψία».

Ενώ δεν παρέληψε να απαντήσει και σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή και την συνεργασία τους για πολλά χρόνια στο θέατρο: «Δεν με ενοχλούν οι ερωτήσεις για τον Μάρκο Σεφερλή. Τη συνεργασία μας την λήξαμε πάρα πολύ καλά. Δεν κράτησε η σχέση μας από εκεί και μετά. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Το ό,τι δεν κράτησε η σχέση μας, δεν σημαίνει ότι έχουμε τσακωθεί. Δεν έχει γίνει κάτι πίσω από κλειστές πόρτες. Έχουμε να μιλήσουμε πάρα πολύ καιρό. Δεν με έχει αδικήσει ποτέ ο Μάρκος Σεφερλής».

Τέλος ο Στέλιος Κρητικός  αποκάλυψε αν έχει ψάξει το κινητό της συζύγου του και αν φλερτάρει στα social media: «Ναι, έχω ψάξει το κινητό της γυναίκας μου. Βέβαια το ξέρει. Δεν φλερτάρω στα social media», κατέληξε.

Share.