«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Ένα κεφάτο πρόγραμμα με νεανική παρέα

0

Οι Θοδωρής Φέρρης, Μαλού, Κατερίνα Λιόλιου, Γιώργος Λιβάνης, Ανδρομάχη και Γιάννης Γρόσης έρχονται στην παρέα της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι με μία νεανική παρέα που θα μας παρασύρει όλους έχει ετοιμάσει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο για το Σάββατο 14 Νοεμβρίου.

Σε μία πιεστική περίοδο ένα κεφάτο πρόγραμμα αποτελούμενο από πολυαγαπημένα τραγούδια που απογειώνουν τη διασκέδαση έρχεται να μας κρατήσει την πιο ωραία συντροφιά.

Ένα πρόγραμμα που θα μας ανεβάσει μας το κέφι και τη διάθεση με μία γιορτή χαράς γεμάτη θετική ενέργεια.

Ο Θοδωρής Φέρρης, η Μαλού, η Κατερίνα Λιόλιου, ο Γιώργος Λιβάνης, η Ανδρομάχη και ο Γιάννης Γρόσης θα ερμηνεύσουν διαχρονικές επιτυχίες και πολλά από τα αγαπημένα προσωπικά τραγούδια τους.

Στην παρέα τους θα βρεθούν ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Νίκος Συρίγος, ο Αντώνης Κρόμπας, η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Νίκος Βαφειάδης, η Μαρία Φραγκάκη, ο Παύλος Πιέρρος, η Άννα Πολύζου και η Δανάη Μεϊδάνη.

Όλοι μαζί τραγουδούν, χορεύουν και διασκεδάζουν σε ένα επεισόδιο χαράς και κεφιού που έχουμε όλοι μας ανάγκη.

H εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος σας περιμένουν για μια βραδιά με νεανική συντροφιά και αμείωτο κέφι το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Share.