Συνέντευξη | Λένα Ζευγαρά: «Η επιτυχία έρχεται πάντα μέσα από τη σκληρή δουλειά»

0

Η Λένα Ζευγαρά σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

Η Λένα Ζευγαρά μιλά στο Hit Channel λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου video clip της «Στα Πατώματα» και μοιράζεται μαζί μας αποκλειστικά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Η πιο επιτυχημένη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της εξομολογείται αν φανταζόταν ποτέ ότι θα ζούσε ποτέ το μέγεθος της επιτυχίας που γνωρίζει σήμερα, αποκαλύπτει τον στόχο της και εξηγεί τη διαδικασία με την οποία επιλέγει τραγούδια.

Επίσης η Λένα Ζευγαρά προϊδεάζει για όσα θα δούμε στο video clip του τραγουδιού «Στα Πατώματα», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.

Λένα Ζευγαρά - Στα Πατώματα - backstage

Τα τραγούδια σου έχουν δεκάδες εκατομμύρια views στο YouTube, δεκάδες χιλιάδες μεταδόσεις στα ραδιόφωνα και έχουν αγαπηθεί απ’ όλη την Ελλάδα. Φανταζόσουν ποτέ αυτό το μέγεθος της επιτυχίας;

«Θεωρώ ότι η επιτυχία έρχεται πάντα μέσα από τη σκληρή δουλειά! Δούλεψα και κόπιασα τόσο εγώ όσο και όλη η ομάδα μου, οι άνθρωποι που είναι γύρω μου και έβαλαν τις δικές τους πινελιές ώστε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα το οποίο μπορούμε να ονομάσουμε επιτυχία.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον παραγωγό και φύλακα – άγγελό μου Μιχάλη Τουρατζίδη, τη δισκογραφική μου εταιρεία Panik Platinum, και, φυσικά, όλο τον κόσμο που αγκαλιάζει κι αγαπάει τα τραγούδια μου και με στηρίζει σε κάθε μου βήμα.»

Λένα Ζευγαρά - Στα Πατώματα - backstage

Οι ζωντανές εμφανίσεις σου ήταν σημείο αναφοράς στη νυχτερινή Αθήνα την προηγούμενη σεζόν, όμως ο φετινός χειμώνας είναι αρκετά διαφορετικός.

Έχουν αλλάξει τα πλάνα σου οι ιδιαίτερες συνθήκες της περιόδου που διανύουμε;

«Για εμένα ο στόχος είναι ένας, η διασκέδαση του κόσμου! Όταν με το καλό μπούμε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς, διότι πρωταρχικό στόχο έχει η υγεία όλων μας, θα συνεχίσω να δουλεύω γι’ αυτό το σκοπό!»

Λένα Ζευγαρά - Στα Πατώματα - backstage

Κάθε τραγούδι που κυκλοφορείς γίνεται ατάκα («Αμάρτησε μαζί μου κι έλα…», «Μην κάνεις όνειρα γιατί…»). Είναι κάτι που σκέφτεσαι όταν επιλέγεις ένα τραγούδι;

«Αρχικά θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους εμπνευστές των στίχων αυτών που αγάπησε τόσο πολύ ο κόσμος… τον Βασίλη Καρρά, τη Τζένη Τσικοπούλου, τη Φωτεινή Δούρου, τη Βίκυ Γεροθόδωρου!

Συνεχίζοντας θα πω πως προσπαθώ να βιώνω τα τραγούδια που ερμηνεύω, να γίνομαι ένα με αυτά και να πλάθω μια φανταστική ιστορία σε περίπτωση που δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφει ο συγκεκριμένος στίχος.

Λένα Ζευγαρά - Στα Πατώματα - backstage

«Στα Πατώματα» η πρώτη σου μπαλάντα, ένα συναισθηματικό τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί. Τι θα δούμε στο video clip;

«Μπόλικο συναίσθημα… όπως πολύ σωστά είπατε!

Τα υπόλοιπα είναι έκπληξη, θα τα δείτε άμεσα, την προσεχή Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου οπότε και θα βγει το video clip και ελπίζω να συγκινηθείτε όσο εγώ.»

Εσύ έχεις πέσει «στα πατώματα» για κάποιο λόγο;

«Δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από τον ίδιο μας τον εαυτό και γι αυτό δεν πρέπει τίποτα να μας φέρνει σε αυτή τη θέση!»

Share.