«Σώπα Κι Άκου» τη νέα επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη

0

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συναρπάζει με ολοκαίνουριο τραγούδι.

«Σώπα Κι Άκου», ο Γιώργος Μαζωνάκης επανέρχεται δριμύτερος στο μουσικό προσκήνιο με νέα μεγάλη επιτυχία που θα γίνει η ατάκα του χειμώνα.

Ένα χρόνο μετά την τελευταία κυκλοφορία του, ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης με την έντονη προσωπικότητα έχει ανανεωθεί σε όλα τα επίπεδα. Πιο ώριμος από ποτέ, είναι αποφασισμένος να διατηρήσει ακλόνητη τη θέση του στην αφρόκρεμα του ελληνικού πενταγράμμου για πολλά έτη ακόμη.
Καταλυτικό ρόλο θα διαδραματίσει η ένταξη του Γιώργου Μαζωνάκη στο δυναμικό της Minos EMI / Universal, της μεγαλύτερης δισκογραφικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Ο μοναδικός performer με την αμίμητη σκηνική παρουσία δίνει τέλος στην προσμονή και εγκαινιάζει επιτέλους τη συνεργασία με τη νέα καλλιτεχνική στέγη του, αμέσως μετά την έναρξη των εμφανίσεων με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο σε ένα εκρηκτικό σχήμα στο «Έναστρον».

«Σώπα Κι Άκου» το ολοκαίνουριο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη που αδιαμφισβήτητα θα μονοπωλήσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης με τη χαρακτηριστική φωνή εμπιστεύεται ξανά το απαράμιλλο δίδυμο του ταλαντούχου Γιώργου Σαμπάνη (μουσική) και της εξαίρετης Ελένης Γιαννατσούλια (στίχοι) για να συναρπάσουν το κοινό.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Share.