Τάμτα και Stephane Legar κυκλοφορούν το music video του «Yala»

0

Σε Ελλάδα και Ισραήλ έγιναν τα γυρίσματα του music video για την πανευρωπαϊκή επιτυχία της Τάμτα και του Stephane Legar.

Η διεθνής συνεργασία της Τάμτα με τον Ισραηλινό super star Stephane Legar απέκτησε πλέον εικόνα.

Το dance – ethnic τραγούδι με R&B στοιχεία «Yala» έχει ξεχωρίσει ήδη από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Το «Yala» έχει μπει στις «New Music Friday» λίστες του Spotify σε Σουηδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ελλάδα, Δανία, Γαλλία, Φινλανδία, Τσεχία, Ισπανία, Τουρκία, Ολλανδία, Ελβετία, Βέλγιο, Πολωνία κ.α., αλλά και σε δημοφιλείς λίστες σε όλον τον κόσμο όπως οι «Summer Hits», «Pop Up», «Letni Power», «Pop Sauce», «Yaz» και άλλες.

Το hit single έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 1.200.000 streams στο Spotify, ενώ το πολυαναμενόμενο video clip του τραγουδιού μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube.

Η sexy Τάμτα και ο εκρηκτικός Stephane Legar πρωταγωνιστούν σε ένα super classy music video που εντυπωσιάζει χάρη στα uplifting vibes των καλλιτεχνών, τα μοναδικά locations και τις εντυπωσιακές αλλαγές των σκηνών.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και το Ισραήλ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Λευτέρη Ραμπαζή (Τάμτα) και Doron Sery (Stephane Legar).

Το «Yala» συμπεριλαμβάνεται στο αγγλόφωνο EP της Τάμτα με τίτλο «Awake» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Φωτογραφίες

Share.