Τέλος ο Παναγής Τζωρτζάτος από το “Pop Up”- Η ανάρτηση στο Instagram και η αναφορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

0

Ο Παναγής Τζωρτάτος βρισκόταν την φετινή σεζόν στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και στην εκπομπήPop Up”.

Όπως φαίνεται ο ALPHA ετοιμάζει αλλαγές για την μεσημεριανή εκπομπή και μία από αυτές ήταν και η αποχώρηση του ραδιοφωνικού παραγωγού, από το πάνελ.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ζητήθηκε από τον δημοσιογράφο να περιορίσει την παρουσία του από καθημερινή, σε μία ημέρα. Η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή και ο Παναγής Τζωρτάτος μέσα από μία φωτογραφία στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του.

Ο ίδιος έγραψε συγκεκριμένα:

«Ο κύκλος του Pop Up σήμερα για εμένα κλείνει, μπορεί λίγο πιο νωρίς από όσο περίμενα αλλά οι κύκλοι είναι για να κλείνουν και να ανοίγουν άλλοι!! Τα «γιατί» και τα «πως» και τα «αλλά» πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία! Κρατάω μόνο τα καλά, γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους, επαγγελματίες την Ηλιάνα που είναι το πιο γλυκό και καλόκαρδο πλάσμα που υπάρχει, την Αφροδίτη, την Φωτεινή, τον Κωνσταντίνο, τον Στελλάκο μου, την Ελεάνα, την Νανά και πολλούς ακόμα! Μοιράστηκα μαζί τους την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου και μόνο για αυτό θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου… Καλή συνέχεια, εύχομαι τα καλύτερα για όλους… πάμε για άλλα».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από τον λογαριασμό του Παναγή Τζωρτζάτου:

Share.