Τίνα Μιχαηλίδου: Θετική στον κορονοϊό η δημοσιογράφος της ΕΡΤ

0

Μια ανακοίνωση έκανε πριν από λίγη ώρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τίνα Μιχαηλίδου.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και πως βρίσκεται σε καραντίνα για όγδοη ημέρα.

Μάλιστα, η Τίνα Μιχαηλίδου τόνισε πως σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δεν έχει συμπτώματα.

«Καραντίνα Μέρα 8η. Ναι, είμαι και εγώ θετική στον COVID-19! Έχουν περάσει ήδη 8 μέρες στο σπίτι και ευτυχώς σήμερα είναι η πρώτη μέρα χωρίς συμπτώματα! Σήμερα λοιπόν, που ένιωσα πιο δυνατή αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας! Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα να χάνεις την όσφρηση και τη γεύση σου, είναι πρωτόγνωρο να μην κάνεις τίποτα και να νιώθεις εξάντληση, είναι πρωτόγνωρο να είσαι μονός σου και να πρέπει να φροντίσεις μονός σου τον εαυτό σου! Από την άλλη, είναι συγκινητικό να νιώθεις την φροντίδα και την αγάπη των δικών σου ανθρώπων από απόσταση, είναι συγκινητικό να νιώθεις την στήριξη και το ενδιαφέρον των συνεργατών σου και των φίλων σου! Αυτή η περιπέτεια μου δίδαξε πολλά! Κυρίως όμως ότι οι άνθρωποι είναι μέσα μας και όχι γύρω μας και η μοναξιά είναι μόνο στο μυαλό́μας! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την @michelidakimarion και όλη την ομάδα της εκπομπής @dimitrakochila @eftichisgr @vasofourla , Κατερίνα, Ελένη, Βιργινία και την διοίκηση της ΕΡΤ για την στήριξη και την κατανόηση τους και φυσικά την οικογένεια μου @haris_mich @the_nose_mm @anna_ousa @silveraki @christina_patakaki και τους φίλους μου @riarapti @dokoros @nonnuh_c για το ενδιαφέρον και τα «τάπερ αγάπης» που έλαβα! Να προσέχετε όλοι εκεί έξω! Να φοράτε τις μάσκες σας και να κρατάτε αποστάσεις! Περισσότερα θα πούμε αύριο στην εκπομπή #katitrexeimetimarion @ertsocial !#stayhome #staysafe», έγραψε η Τίνα Μιχαηλίδου.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστός ότι η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ, Κάτι τρέχει με τη Μάριον, δεν θα προβαλλόταν προβληθεί στις 7 και 8 Νοεμβρίου λόγω θετικού κρούσματος κορονοϊού. Έτσι λοιπόν, η Τίνα Μιχαηλίδου ήταν αυτή που βρέθηκε θετική.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

Share.