Ταξίδι στον κινηματογραφικό κόσμο της Eλεονόρας Μανόνα και των Nora’s Cinematic

0

Οι ελληνικοί ορχηστρικοί δίσκοι σπανίζουν, όμως η Eλεονόρα Μανόνα και οι Nora’s Cinematic φιλοδοξούν να μας δώσουν πολλούς.

H Eλεονόρα Μανόνα επιστρέφει μέσα από το προσωπικό της project «Nora’s Cinematic» με καινούργιο ορχηστρικό κομμάτι σε δική της σύνθεση.

Ο «Ταχυδρόμος» είναι το πρώτο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο της.

H Eλεονόρα Μανόνα θέλει να μας μεταφέρει σε μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα, μέσα από ένα βαλς όπου ζευγάρι γίνεται η νοσταλγία με την πραγματικότητα, ο έρωτας με την απουσία.

Οι Nora’s Cinematic συστήθηκαν το 2017 μέσα από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της Ελεονόρας Μανόνα με τίτλο «Somewhere i».

Ακολούθησαν συναυλίες εντός και εκτός Αθηνών ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από τη Minos EMI το πρώτο δισκογραφικό ντουέτο της Ελεονόρας Μανόνα με τον τραγουδοποιό Στάθη Δρογώση, το τραγούδι «Στο Παγκράτι» σε μουσική δική της και στίχους του Στάθη Δρογώση.

Αυτή τη δύσκολη εποχή νέοι καλλιτέχνες όπως η Νόρα δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν να ανανεώσουν την ελληνική δισκογραφία. Οι ελληνικοί ορχηστρικοί δίσκοι σπανίζουν και οι Nora’s Cinematic φιλοδοξούν να μας δώσουν πολλούς. Ο «Ταχυδρόμος» μας αφήνει με πολλές υποσχέσεις για όλο τον δίσκο.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.

Στο music video εμφανίζονται οι μουσικοί: Περικλής Τιμπλαλέξης (βιολί), Άρης Ζέρβας (τσέλο), Γιάννης Ταυλάς (κιθάρα), Μάριος Γληγόρης (πιάνο) και η Ελεονόρα Μανόνα (ακορντεόν).

Share.