«Τα Καλοκαίρια Μου»: Μιρέλα Πάχου και Νατάσα Θεοδωρίδου ενώνουν τις φωνές τους

0

Δύο φωνές από δύο διαφορετικά μουσικά στρώματα έρχονται να υπογράψουν το φετινό καλοκαίρι.

Η ξεχωριστή Μιρέλα Πάχου ενώνει τις δυνάμεις της μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου και παρουσιάζουν το καινούργιο τραγούδι τους με τίτλο «Τα Καλοκαίρια Μου».

Ένας άκρως ερωτικό – καλοκαιρινό τραγούδι το οποίο απογειώνεται με τις υπέροχοες ερμηνείες της πολλά υποσχόμενης Μιρέλας Πάχου και της κορυφαίας Ελληνίδας ερμηνεύτριας Νατάσας Θεοδωρίδου.

Με αυτό το ντουέτο η Μιρέλα Πάχου συνεχίζει να γεμίζει τη λίστα με τις πολλές επιτυχημένες συνεργασίες της και να δοκιμάζεται συνεχώς σε νέα πράγματα.

Τη μουσική του «Τα Καλοκαίρια Μου» υπογράφει ο ταλαντούχος Νίκος Μερτζάνος ενώ τους στίχους έχει δώσει ο έμπειρος Σταύρος Σταύρου.

Δύο φωνές από δύο διαφορετικά μουσικά στρώματα έρχονται να υπογράψουν το φετινό καλοκαίρι και να μας γεμίσουν συναισθήματα.

«Ένα σου δάκρυ, φως μου, μ’ έκανε ν’ αντέχω / Ένα σου γέλιο μ’ έχει κάνει να γελώ / Σ’ αυτό τον κόσμο τίποτ’ άλλο που δεν έχω / Έχω εσένα και αυτό μου ειν’ αρκετό / Τα καλοκαίρια μου είναι εκεί / Τα καλοκαίρια μου είναι εκεί που σ’ αγαπώ», τραγουδούν η Μιρέλα Πάχου και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το single «Τα Καλοκαίρια Μου» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.