“Τα καλύτερά μας χρόνια”: Ποιος ηθοποιός της σειράς συμμετέχει με τον σύντροφό του σε καμπάνια για το AIDS;

0

Στην καμπάνια με τίτλο “I’m positive” του Ιδρύματος «Ωνάσης» έλαβε μέρος ένας ταλαντούχος ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στη σειρά της ΕΡΤ1«Τα καλύτερά μας χρόνια» μαζί με τον σύντροφό του και μιλούν για το παιδί τους.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Οικονόμου, ο οποίος υποδύεται τον μπακάλη Δημήτρη στη σειρά της Όλγας Μαλέα με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό μίλησε ανοιχτά σε συνέντευξή του στη Vogue μαζί με τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή για το πώς απέκτησαν τον γιο τους, παιρνώντας δυνατά μηνύματα ζωής.

Το  “I’m positive” είναι μία καμπάνια που δημιουργείται για τρίτη χρονιά και παρουσιάζει αληθινές ιστορίες που μιλούν για τη διαφορετικότητα, την ορατότητα και την αποδοχή σε μία ανοιχτή συζήτηση και φέρει τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή».

«Είμαστε μαζί πέντε χρόνια και πριν από ενάμιση χρόνο γίναμε μπαμπάδες. Εγώ ωστόσο παραμένω νομικά αόρατος γιατί δεν υπάρχει το κατάλληλο πλαίσιο να τον αναγνωρίζει ως γονιό. Κάθε παιδί στον κόσμο δικαιούται μια αγκαλιά», εξομολογείται ο Μιχάλης Οικονόμου στο σχετικό βίντεο μαζί με τον σύντροφό του, Γιώργο.

Δείτε το βίντεο με το “I’m positive” όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Love it”:

 

 

 

Share.