Τα «καρφιά» Καλίδη για Παππά: Εκτός από ηθοποιός είναι και καλός σκηνοθέτης

0

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Love It και μίλησε για το survivor και τις στρατηγικές που ακολουθούν κάποιοι παίκτες

Ο Πάνος Καλίδης αρχικά είπε: «Είναι κάτι που δεν πιστεύω ότι το έζησα και έμεινα 12 εβδομάδες εκεί. Περίμενα ότι δεν θα αντέξω πάνω από έναν μήνα. Γνώρισα τον εαυτό μου καλύτερα, τον έζησα σε πολύ άσχημες συνθήκες και καταστάσεις που το μυαλό και το σώμα έχει αδυνατίσει και βρίσκεται σε κατάσταση επιβίωσης. Προσπάθησε το ένα μέρος του μυαλό να κουμαντάρει το άλλο. Από τη μία ήθελα να πω πράγματα που με ενοχλούσαν και από την άλλη έλεγα «άραξε είμαστε σε συνθήκες που κανείς δεν είναι ο εαυτός του». Φίλτραρα πολύ τα πράγματα. Επειδή περνούσα δύσκολα, δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση και να ζορίσω και τους συμπαίκτες μου»!

Όσον αφορά τις στρατηγικές στο Survivor, δήλωσε: «Όσο ήμουν μέσα διαφωνούσα με τα παιδιά που είχαν τακτική και δεν λειτουργούσαν αυθόρμητα. Όταν τα παιδιά έρχονταν στο συμβούλιο με έτοιμο το σενάριο, ότι θα πω αυτό που έγινε πριν από δύο μέρες. Τι θα πουν, πώς θα δικαιολογήσουν τον εαυτό τους, για να δημιουργήσουν ένα θέμα και μια ένταση».

Και δεν δίστασε να πει για τον… Αλέξη Παππά: «Ο Αλέξης Παππάς εκτός από ηθοποιός στο επάγγελμα ήταν και καλός σκηνοθέτης. Έφτιαχνε και σενάρια. Όπως το να μην τρέξει σε κάποιο αγώνισμα εκείνος και ο Chris για να επιλέξει η άλλη ομάδα εμένα και να χάσουμε. Όπως κι έγινε. Έπαιξα από δύο φορές με Μπόγδανο και Ασημακόπουλο και έχασα. Και με αυτό τον τρόπο προσπάθησαν να αποδείξουν ότι ο πιο αδύναμος παίκτης που έχασε ήταν ο Πάνος Καλίδης, όπως κι έγινε… Δεν αλλάζει ο άνθρωπος».

Όσο αναφορά τον Τριαντάφυλλο, είπε: «Κάθε φορά που ψήφιζαν τον Τριαντάφυλλο και έλεγαν πως είναι αδύναμος αγωνιστικά προσπαθούσαν να βάλουν και άλλα πράγματα για να δείξουν πόσο ενοχλούνταν με εκείνον».

Share.