Τα τέσσερα πρόσωπα που κάνουν συζητήσεις για να ενταχθούν στην “Φάρμα”

0

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα Παρασκευή μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, ο Αλέξης Μίχας.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε τα τέσσερα πρόσωπα που συζητούν με την παραγωγή της “Φάρμας”, η οποία θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη συχνότητα του Ομίλου ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τους:

  1. Zeraw: Τραγουδιστής (Vegas)
  2. Μαρία Μιχαλοπούλου: Η αγρότισσα από το GNTM
  3. Θανάσης Πάτρας: Δημοσιογράφος και παρουσιαστής
  4. Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ηθοποιός

“Έχουν γίνει κρούσεις, έχουν γίνει επαφές, έχουν γίνει συζητήσεις. Μένει τελικά αν τους δούμε να εισβάλλουν στην Φάρμα. Είναι στρατηγική του Ομίλου ΑΝΤ1 να έχει πολύ δυνατά ονόματα, πολύ δυνατούς παίκτες”, είπε ο Αλέξης Μίχας.

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά έκανε το εξής σχόλιο: “Υπάρχει μια διαδικασία με ιατρικές εξετάσεις που είναι υποχρεωτικό να γίνουν σε αυτά τα παιχνίδια και μπορεί να τα βρεις στα οικονομικά και σε όλα και να σου πει ο γιατρός δεν γίνεται να προχωρήσεις”.

Μάλιστα, στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σ’ ένα όνειρο που είδε με τον Στρατό Τζώρτζογλου και την Σοφία Μαριόλα: “Για τον Τζώρτζογλου έμαθες κάτι; Εγώ επιμένω για τον Τζώρτζογλου. Το είδα στο όνειρο μου. Είδα τον Τζώρτζογλου και την σύζυγό του Σοφία Μαριόλα και επειδή είναι τόσο ερωτευμένοι και δεν μπορούν να μείνουν χώρια, να πάει τώρα αυτός στην Φάρμα και να μην πάει η Σοφία. Δεν μπορούν να είναι χωριά, οπότε τους έβλεπα με τις βαλίτσες τους πηγαίνανε στη Φάρμα“.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Share.