Τζένη Μπότση: Φωτογραφίζεται με την κόρη της δίπλα στο στολισμένο δέντρο του σπιτιού της

0

Λίγες ημέρες πριν υποδεχτούμε το 2021 και αποχαιρετήσουμε αυτή τη δύσκολη χρονιά, πολλοί είναι οι celebrities που έχουν μπει σε εορταστικό κλίμα και μας το δείχνουν.

Τον τελευταίο μήνα το Instagram έχει κατακλειστεί από τα στολισμένα σπίτια των επωνύμων, αλλά και από στιγμές της καραντίνας τους.

Η Τζένη Μπότση είναι μια ευτυχισμένη μανούλα από την στιγμή που έφερε στον κόσμο την 1 έτους κορούλα της. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου κρατάει αγκαλιά την μικρούλα της, δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της.

Μάλιστα στην λεζάντα η Τζένη Μπότση έγραψε:

«Είμαστε αχώριστες! Κάνουμε η μια την άλλη να μεταμορφώνεται σε έναν καινούργιο άνθρωπο… η δύναμη μας είναι ο μπαμπάς της! Αυτά τα τόσα δύσκολα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε οι τρεις μας, χωρίς τους αγαπημένους μας. Είναι η πρώτη φορά που θα γιορτάσω χωρίς την αδερφή μου και την οικογένεια της. Θα είναι και η τελευταία ελπίζω!!! Ροζάκι μου, σε αγαπώ από τον ουρανό μέχρι τη γη, και σε όλα τα μέρη!!! Μας λείπετε ήδη!!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία από το Instagram της Τζένης Μπότση:

 

Share.