Τι λένε τα ζώδια για αυτή την βδομάδα ;

0

ΚΡΙΟΣ :
Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται
Μία πολύ κάθετη και απόλυτη προσέγγιση μπορεί να είναι πρόσκαιρα ανακουφιστική, αλλά δεν θα σε βοηθήσει εντέλει να υλοποιήσεις τα ζητούμενά σου στη δουλειά. Αντιθέτως, μπορεί να ανατρέψει ισορροπίες με τους συναδέρφους σου για τις οποίες έχεις πασχίσει και είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία της ομάδας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου την Παρασκευή σου δίνει μεγαλύτερη λάμψη και γοητεία και σε ανοίγει σε ερωτικές γνωριμίες. Αποκτάς μεγαλύτερη σαφήνεια σε σχέση με το τι θέλεις και το ποιος θέλεις να είσαι μέσα στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Μην ακυρώσεις τις αγαθές σου προθέσεις με νεύρο και επιθετικότητα. Πολλά μπορείς να καταφέρεις μόνος σου αλλά σίγουρα όχι τα πάντα. Για να διαφυλάξεις λοιπόν φιλίες αλλά και να διευθετήσεις ερωτικά θέματα, να θυμάσαι ότι καλό είναι να μην πεις πράγματα που δεν μπορείς να υποστηρίξεις στην πράξη και να μην απορρίψεις ανθρώπους και καταστάσεις των οποίων η απουσία θα σου στοιχίσει περισσότερο από ότι θα σε ανακουφίσει.

ΤΑΥΡΟΣ :

Αφού το σκέφτεσαι, πες το
Η προτίμησή σου να κρατάς τα προσωπικά σου προσωπικά και τα λόγια σου το κατά δύναμη λίγα και καλά, δεν είναι ό,τι προτιμότερο. Υπάρχουν ζητήματα που σε απασχολούν καιρό τώρα και ευκαιρίες που περιμένουν να τις αξιοποιήσεις. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το χιούμορ σου και τις δημιουργικές σου ιδέες για να διατηρήσεις ένα καλό κλίμα στα ερωτικά σου και στη δουλειά. Προσπάθησε να εκφράσεις πέντε πράγματα που θέλεις να κάνεις για να περνάς καλύτερα και έχε το νου σου για κουτσομπολιά που γίνονται σε βάρος σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Κατά τα άλλα, υπάρχει σωματική και ψυχολογική κούραση και χρειάζεται να μην τσιγκουνευτείς τα χρήματα και το χρόνο για την απαραίτητη φροντίδα και ξεκούραση. Υπάρχουν πολλά θετικά, κυρίως στην προσωπική σου ζωή, και δεν πρέπει να αφήσεις πράγματα ανείπωτα και μυστικοπάθεια να υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη και την ηρεμία σου ή μια πολλά υποσχόμενη κατάσταση. Τις περισσότερες φορές ό,τι πας να κρύψεις κάτω από το χαλί το βρίσκεις μπροστά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Υπαρξιακά συννεφάκια στο τοπίο
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό την Παρασκευή θα σου τονίσει ότι δεν είσαι κι άσχημα, πάρα τις ισχυρές πιέσεις στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Μην τα χρωματίσεις όλα μαύρα λοιπόν λόγω συζητήσεων που γίνονται με την οικογένειά σου αφού το κλίμα εκεί είναι αρκετά βαρύ, διατήρησε μία αίσθηση αναλογίας. Στα ερωτικά σου, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από τη μία υπάρχει διάθεση και ευκαιρίες και για γνωριμίες, για φλερτ, για να ερωτευτείς. Από την άλλη, τα προσωπικά σου σχέδια, οι απαιτήσεις μίας σχέσης αλλά και διάφορες ανησυχίες δικές σου για το θέμα της συντροφικότητας και του πού πηγαίνει μία γνωριμία μετά το σεξ, περιπλέκουν τις καταστάσεις. Πάντως, η διάθεσή σου για έξω και για να εμπλουτίσεις τον κοινωνικό σου και κυρίως το φιλικό σου κύκλο συνεχίζεται αμείωτη και σε βοηθάει να μην ανησυχείς παραπάνω από όσο χρειάζεται για τα υπαρξιακά και τις ανασφάλειές σου. Διανύεις ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο, οπότε αν θέλεις ξεκάθαρα πράγματα επαγγελματικά, πάρ’ το πάνω σου.

KΑΡΚΙΝΟΣ :

Ερωτικές εξελίξεις και αποκαλύψεις
Αναμένεις κουβέντες και καινούριες πληροφορίες που θα φέρουν αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, οπότε να είσαι έτοιμος να δώσεις την πρέπουσα σημασία στη σχέση ή το γάμο σου. Το ενδιαφέρον είναι ότι ακόμη και ευχάριστες να είναι οι εξελίξεις, εσύ θα καταφέρεις να παραπονεθείς γιατί είχες συνηθίσει αλλιώς. Στη δουλειά σου οι εξελίξεις τρέχουν ενώ και στα οικονομικά σου φαίνεται οι μέρες να φέρνουν το κάτι παραπάνω, υπό τη μορφή χρηματοδότησης ή στήριξης από το οικογενειακό περιβάλλον. Μπες στο παιχνίδι ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι οι συνθήκες δεν είναι οι πλέον κατάλληλες, γιατί η περίοδος είναι ιδανική για δημόσιες σχέσεις και για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Σε γενικές γραμμές, η τελική έκβαση θα εξαρτηθεί κυρίως από την ικανότητά σου να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εμπλακείς σε μαλώματα και διαφωνίες σε περίπτωση που βρεθείς στο στόχαστρο για πράγματα που έχουν ήδη συμβεί.

ΛΕΩΝ :

Αέρας αλλαγής και καινούρια γνώση
Ή είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό την Παρασκευή θα δώσει ένα στιβαρό χέρι βοήθειας στη διάθεσή σου και θα δημιουργήσει ευκαιρίες στην καριέρα σου. Είναι εξαιρετική περίοδος για να ασχοληθείς με τις ακαδημαϊκές σου υποχρεώσεις, με δουλειές που αφορούν το εξωτερικό, ενώ και τα επαγγελματικά ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν και δυσκολεύεσαι να κάνεις έναν καλό οικονομικό σχεδιασμό, η διάθεσή σου βελτιώνεται, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας. Σε προσωπικό επίπεδο, έχεις διάθεση να ασχοληθείς με το θέμα σχέση και γενικότερα να κοινωνικοποιηθείς, ενώ επιβάλλονται οι δραστηριότητες που θα σου μάθουν κάτι καινούργιο ή θα σου προσφέρουν ολοκληρωμένη ψυχαγωγία. Είναι καιρός να βάλεις και κάποια εκδρομή στο πρόγραμμα, ακόμη κι αν είναι για να δεις συγγενείς, αφού ειδικά το Σαββατοκύριακο θα είσαι σε κατάλληλη ψυχολογία για να συγχρωτιστείς και με την ευρύτερη οικογένειά σου. Στον οικογενειακό σου χώρο, συνεχίζεται κάποια ταλαιπωρία λόγω θεμάτων υγείας και αυτό είναι ίσως το ένα συννεφάκι των ημερών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Ερωτική αναστάτωση
Προσπάθησε να μην γκρινιάξεις για τα έξοδα που θα κάνεις, γιατί γίνονται για καλό, είτε για να ενισχύσουν το κοινωνικό σου προφίλ, είτε για τη διασκέδασή σου και τα παιδιά σου. Επιπλέον με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, από την Παρασκευή βλέπεις τα έσοδά σου να βελτιώνονται, αφού τρόπον τινά φαίνεται να χρηματοδοτείσαι και μάλιστα όχι από την δουλειά σου. Πάντως το τρέξιμο της τελευταίας στιγμής συνεχίζεται αμείωτο στην καθημερινότητά σου. Στα ερωτικά σου, η λίμπιντό σου παραμένει σε ιδιαίτερα υγιή επίπεδα και αυτό σε κάνει να θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο εντός με τον άνθρωπό σου παρά να τρέχεις δεξιά κι αριστερά με παρέες και μαζώξεις. Η διάθεσή σου τείνει προς την κυκλοθυμία αφού μέσα σου συγκρούεται το κλασικό «τι θα πει ο κόσμος» με τις πολύ προσωπικές, πολύ έντονες επιθυμίες και ανασφάλειές σου. Ο συνδυασμός σε οδηγεί να αναπροσανατολιστείς προς σοβαρότερα πράγματα μέσα στην υπάρχουσα σχέση σου, είτε σε βραχύβια ερωτικά πειράματα.

ZΥΓΟΣ :

Προβολέας στα προσωπικά σου
Αν αντέξεις στην αρχή της εβδομάδας να μην εμπλακείς στην ένταση που υπάρχει στο σπίτι, θα αποζημιωθείς από την Παρασκευή, αφού η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα σου φέρει ένα πολύ απαραίτητο μέλωμα που θα ενισχύσει την παραδοσιακά διπλωματική σου προσέγγιση στο θέμα σχέσεις. Είσαι πανέτοιμος για καινούργια πράγματα στην ερωτική σου ζωή και πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν οι πεποιθήσεις σου είναι επίκαιρες στο παρόν πριν τις αφήσεις να ανακόψουν καινούργιες καταστάσεις. Στη δουλειά, μπορεί να συνεχίζεις να μη βλέπεις τα πράγματα όπως οι συνάδελφοί σου, όμως καταλαβαίνεις καλύτερα τη θέση τους και το πώς μπορείτε και οι δύο να βοηθηθείτε. Πάντως το μείζον θέμα των ημερών είναι τα προσωπικά σου και φαίνεται ότι και η καθημερινότητά σου χαλαρώνει για να σου επιτρέψει να ασχοληθείς περισσότερο με την κοινωνική, ερωτική και πιο ευχάριστη πλευρά της ζωής σου. Γενικά, βάλε στο πρόγραμμα διασκεδαστικές και δημιουργικές ασχολίες γιατί όλα τα υπόλοιπα θα τα βαρεθείς μέχρι θανάτου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :
Δουλειές με φούριες
Αν ξεκινήσεις την εβδομάδα με μία λιτότητα στο λόγο σου και μπόλικη ψυχραιμία, θα διαφυλάξεις τον εαυτό σου από αρκετά άβολες καταστάσεις στο σπίτι και τη δουλειά. Ένα ρουτίνιασμα ωστόσο δύσκολα θα το αποφύγεις, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, αφού φορτίζεσαι με υποχρεώσεις που αφορούν το σύντροφο και τους γονείς σου. Ευτυχώς έχεις αρκετή διάθεση να ασχοληθείς με τα του οίκου σου και καλά κάνεις γιατί η συμβολή σου ψυχολογική και οικονομική είναι κρίσιμη. Στη δουλειά καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και αν την ζητήσεις, θα την έχεις. Γενικά δυσκολεύεσαι να βρεις ησυχία αυτές τις ημέρες, αφού όταν είσαι στη δουλειά θέλεις να είσαι σπίτι κι όταν πηγαίνεις σπίτι τα τεκταινόμενα εκεί σε ξεβολεύουν ιδιαιτέρως. Η εβδομάδα προσφέρεται για να ασχοληθείς με τη δίαιτά σου, την άσκησή σου και την εμφάνισή σου – να το κάνεις για να κρατήσεις και την ψυχολογία σου στη σωστή κατεύθυνση.

TΟΞΟΤΗΣ :

Έρωτας κι ένα ελαφρύ άγγιγμα της τύχης
Από την Παρασκευή που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, το κέφι σου παίρνει την ανιούσα με ευχάριστες νότες και εξελίξεις στα ερωτικά σου. Οι μετοχές σου ανεβαίνουν κι αυτές και η πίεση που αισθάνεσαι όλο αυτό τον καιρό χαλαρώνει αισθητά και σε σπρώχνει να ασχοληθείς περισσότερο με εξωσχολικές και δημιουργικές ασχολίες, να κερδίσεις στον έρωτα με τις εμπειρίες που απόκτησες, να διασκεδάσεις. Μόνο μην περιμένεις όλα αυτά να συμβούν ακριβώς όπως τα έχεις ξανακάνει, ούτως ή άλλως πάντα «μια αλλαγή» θέλεις. Συνεχίζεις να είσαι σε ιδιαίτερα επικοινωνιακή φάση και αξιοποίησέ την για να διαπραγματευτείς οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά σου.
Το κλίμα γενικά είναι πιο ανάλαφρο και σε συμφέρει να συντονιστείς με αυτό, με χιούμορ, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και μια ανοιχτή προσέγγιση στα πάντα αφού η εξωστρέφεια σου επιστρέφει δριμύτερη. Πρόσεξε λίγο τις ανησυχίες σου για τα χρήματα γιατί κινδυνεύουν να γίνουν το δέντρο που θα σε κάνει να χάσεις το δάσος.

AΙΓΟΚΑΙΡΟΣ :

Κλείσε θέματα για να προχωρήσεις
Θα βοηθήσει να θυμηθείς ότι γενικά είσαι πρακτικός άνθρωπος και καταλαβαίνεις ότι σε σαθρά θεμέλια δεν μπορείς να χτίσεις τίποτα. Τότε ίσως να σταματήσεις να παίρνεις τόσο προσωπικά το γεγονός ότι δεν καταφέρνεις να κάνεις αυτά που θέλεις στην καθημερινότητά σου και τη δουλειά σου, ακριβώς επειδή οι οικονομικές σου βάσεις και ένα σωρό ζητήματα που πρέπει να κλείσεις, στέκονται εμπόδιο. Εκτός αυτού, στα οικονομικά σου ροή συνεχίζει να υπάρχει. Εναλλακτικά, μπορείς να πάψεις να φέρνεις τα θέματα της δουλειάς στο σπίτι και να ασχοληθείς με τα παιδιά σου, τη σχέση σου και ό,τι άλλο ευχάριστο σου αρέσει, ακόμη και με τη διακόσμηση ή τις δουλειές που πρέπει να γίνουν για να απαλυνθεί και η δική σου και η γενική οικογενειακή ένταση. Χρειάζεσαι ένα καλό αραξοβόλι αυτές τις ημέρες για να ξεκουραστείς, να απολαύσεις πέντε ποιοτικά πράγματα και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, οπότε φρόντισε να μην υπονομεύεις μόνος σου το οικιακό κλίμα.

YΔΡΟΧΟΟΣ :

Εξωστρέφεια και τσιμπήματα από το παρελθόν
Το νιώθεις στο πετσί σου αυτή την εβδομάδα ότι χρειάζεται να ανοίξεις καινούργιο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, αφού στο λέει ο εαυτός σου, στο λένε οι φίλοι σου, στο λέει όλο σου το είναι. Ωστόσο, το παλιό συνεχίζει να σε απασχολεί τη σκέψη σου. Πάντως ό,τι κι αν μάθεις, ό,τι κι αν συνειδητοποιήσεις, από την Παρασκευή που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού, τίποτα δεν σε σταματάει πια από το να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, να κυκλοφορήσεις, να ταξιδέψεις, να βολτάρεις γενικότερα και μάλιστα με συγκεκριμένη ατζέντα επί προσωπικού. Παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις οποιαδήποτε ένταση έχει δημιουργηθεί με τα αδέρφια και τους συγγενείς σου, αφού η οικογένειά σου έχει τη διάθεση να είναι στο πλευρό σου. Γενικότερα, οι μέρες είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές και αν σταματήσεις να ασχολείσαι με ό,τι συνέβη θα μπορέσεις να μιλήσεις για πολύ καινούργιες ιδέες, συνειδητοποιήσεις και αντιλήψεις πραγματικά μέσα από την καρδιά σου.

ΙΧΘΥΕΣ :

Εξωστρέφεια και τσιμπήματα από το παρελθόν
Το νιώθεις στο πετσί σου αυτή την εβδομάδα ότι χρειάζεται να ανοίξεις καινούργιο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, αφού στο λέει ο εαυτός σου, στο λένε οι φίλοι σου, στο λέει όλο σου το είναι. Ωστόσο, το παλιό συνεχίζει να σε απασχολεί τη σκέψη σου. Πάντως ό,τι κι αν μάθεις, ό,τι κι αν συνειδητοποιήσεις, από την Παρασκευή που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού, τίποτα δεν σε σταματάει πια από το να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, να κυκλοφορήσεις, να ταξιδέψεις, να βολτάρεις γενικότερα και μάλιστα με συγκεκριμένη ατζέντα επί προσωπικού. Παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις οποιαδήποτε ένταση έχει δημιουργηθεί με τα αδέρφια και τους συγγενείς σου, αφού η οικογένειά σου έχει τη διάθεση να είναι στο πλευρό σου. Γενικότερα, οι μέρες είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές και αν σταματήσεις να ασχολείσαι με ό,τι συνέβη θα μπορέσεις να μιλήσεις για πολύ καινούργιες ιδέες, συνειδητοποιήσεις και αντιλήψεις πραγματικά μέσα από την καρδιά σου.

Share.