Το ξέσπασμα του Στέλιου Κουδουνάρη για τον Γιώργο Κιμούλη: “Όχι δεν είναι γιατί είναι της μόδας…”

0

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, η Ζέτα Δούκα.

Η γνωστή ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική και λεκτική βία και δε δίστασε να αναφέρει και το όνομα του Γιώργου Κιμούλη.

Το ίδιο απόγευμα, ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες της Ζέτας Δούκα και ανέφερε ότι έχει κάνει μήνυση αλλά και ότι έγιναν “της μόδας” οι καταγγελίες όπως αυτή που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου.

Η εν λόγω δήλωση προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Μάλιστα, ο Στέλιος Κουδουνάρης ακούγοντας τη συγκεκριμένη φράση έμεινε άφωνος και έκανε ένα ξέσπασμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Όχι δεν είναι γιατί “είναι της μόδας”. Είναι γιατί αυτές οι γυναίκες μεγάλωσαν, έγιναν μάνες, έκαναν σπίτια κι δε φοβούνται πια να χάσουν τη δουλειά τους. Δεν φοβούνται ότι θα στιγματιστούν. Το θύμα σήμερα δεν μπαίνει στο περιθώριο. Οι γυναίκες αυτές ήταν έτοιμες να μιλήσουν. Η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να τις ακούσει. Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και μιλήστε. Γυναίκες και άνδρες. Μπράβο @zetadouka που τράβηξες την κουρτίνα», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

Share.