«Το Όνομά Μου Ειν’ Το Δικό Σου»: Ο Σπύρος Γραμμένος και οι φίλοι του στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα

0

«Μπορεί να έχεις ακουστά, το όνομά μου να ξέρεις…»

Ο Σπύρος Γραμμένος παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Το Όνομά Μου Ειν’ Το Δικό Σου» και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και της αστυνομικής βίας.

Το τραγούδι αυτό είναι μια γρήγορη και βιαστική βόλτα από το 1985 μέχρι το 2020, ένας φόρος τιμής στις ζωές που τόσο άδικα έχασαν τις ζωές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το «χέρι» ενός στρεβλού συστήματος που έχει ριζωθεί βαθιά στις κοινωνίες.

Φυσικά και τα ονόματα, στα οποία θα μπορούσαν να βρίσκονται δικά μας, είναι πολύ περισσότερα.

«Μακάρι να γίνει κάποια στιγμή ο κόσμος τόσο όμορφος που να χρειάζεται να γράφουμε μόνο για αγάπες και λουλούδια. Μέχρι τότε, θα είμαστε ένα κύμα που συνεχώς θα αγριεύει», σχολιάζει ο Σπύρος Γραμμένος, ο οποίος υπογράφει τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι «Το Όνομά Μου Ειν’ Το Δικό Σου».

Παρέα σε αυτήν τη βόλτα ήρθαν με αγάπη κάποιοι φίλοι του Σπύρου Γραμμένοι και δικοί μας αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Αυτή είναι με σειρά εμφάνισης οι Φοίβος Δεληβοριάς, Δημήτρης Μυστακίδης, Θοδωρής Μαυρογιώργης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μαρία Παπαγεωργίου, Δημήτρης Μητσοτάκης, Φώτης Σιώτας, Γιάννης Κότσιρας, Πάνος Φραγκιαδάκης, Θοδωρής Χορόζογλου και Κώστας Παρίσσης.

«Μπορεί να έχεις ακουστά, το όνομά μου να ξέρεις / Την ιστορία μου άμα θέλεις θα τη μάθεις στον δρόμο / Τη λεν στα πάρκα, στις πλατείες και στα στέκια οι αλήτες / Και την αλλάζουνε εκείνοι που μοιράζουνε τρόμο», αναφέρουν οι συγκλονιστικοί στίχοι του τραγουδιού.

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση έκανε ο Κώστας Μιχαλός.

Share.