Το “Ό,τι Θες Γεννιέται Τώρα” της Δέσποινας Βανδή αποκτά εικόνα

0

Σε μία καλοκαιρινή συναυλία της η Δέσποινα Βανδή μας ξυπνάει από τη…φθορά, με το video clip του «Ό,τι Θες Γεννιέται Τώρα».

Η Δέσποινα Βανδή δίνει εικόνα στο νέο της ραδιοφωνικό single «Ό,τι Θες Γεννιέται Τώρα».

Ήρθε καλοκαίρι η τραγουδίστρια συνεχίζει να δίνει γεύση στους ακροατές από το υλικό που συγκέντρωσε μετά την κυκλοφορία του τελευταίο άλμπουμ της με τίτλο «Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας», τον προηγούμενο Οκτώβριο.

Έχοντας γνωρίσει τα «Μια Ανάσα Μακριά Σου», «Μαξιλάρι», «Για Κακή Μου Τύχη», «Πέρασα Να Δω», το ομώνυμο «Αυτή Είναι Η Διαφορά Μας» και το «Κάτι Πήγε Λάθος», ακολούθησε το έβδομο κατά σειρά single.
Το «Ό,τι Θες Γεννιέται Τώρα» είναι ένα ρυθμικό τραγούδι που ξεσηκώνει και μας έβαλε στο καλοκαίρι με τον πιο μουσικό τρόπο.

Το τραγούδι υπογράφουν δύο καταξιωμένοι δημιουργοί πολλών επιτυχιών, ο Δημήτρης Κοντόπουλος τη μουσική και ο Νίκος Μωραΐτης τους στίχους.

Η Δέσποινα Βανδή εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία της θερινής περιοδείας της με την Έλενα Παπαρίζου σε όλη την Ελλάδα, στην πρώτη φορά που συνυπάρχουν στην ίδια σκηνή και γύρισε το video clip «Ό,τι Θες Γεννιέται Τώρα» πριν και κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας, με ανεβασμένη διάθεση και πολλή ενέργεια.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο φίλος και στενός συνεργάτης χρόνων της Δέσποινας Βανδής, ο Κώστας Καπετανίδης.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Share.