Το «BLACKPINK The Movie» έρχεται στους κινηματογράφους παγκοσμίως τον Αύγουστο

0

Η ταινία «BLACKPINK The Movie» είναι ένα ιδιαίτερο δώρο στο κοινό του K-pop συγκροτήματος.

Έχοντας αγαπηθεί από το κοινό σε όλο τον κόσμο, το K-pop συγκρότημα των BLACKPINK γιορτάζει την επέτειο των πέντε ετών από το ντεμπούτο τους με την κυκλοφορία της ταινίας «BLACKPINK The Movie», που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες σε πάνω από 100 χώρες τον Αύγουστο.

Οι BLACKPINK, οι οποίες αποτελούνται από τις Jisoo, Jennie, Rosé και Lisa, έφτασαν με το πρώτο τραγούδι τους στην κορυφή κάθε chart στην Κορέα μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες από την κυκλοφορία του.

Πέντε χρόνια αργότερα, οι BLACKPINK έχουν ανεβεί σε παγκόσμιο επίπεδο χάρη στο εξαιρετικό ταλέντο και τις επιδόσεις των μελών τους, που ξεπερνούν τα όρια της K-pop μουσικής και ενός γυναικείου συγκροτήματος.

Κάθε μέλος των BLACKPINK διαθέτει το δικό του ξεχωριστό ταλέντο, όπως φωνητικές, χορευτικές, rap και μουσικές ικανότητες, ενώ το γκρουπ διαθέτει τέλεια χημεία μεταξύ των τεσσάρων μελών του. Από τη φύση τους, οι BLACKPINK ακτινοβολούν τόσο λαμπερά όσο το «ροζ» και τόσο έντονα όσο το «μαύρο».

Για τον εορτασμό του ντεμπούτο του συγκροτήματος, η ταινία «BLACKPINK The Movie» θα προβληθεί τον Αύγουστο σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 30 Ιουνίου μέσω του blackpinkthemovie.com.

Όπου θα είναι διαθέσιμες, το κοινό θα μπορεί να απολαύσει την ταινία σε διάφορες μορφές σε όλο τον κόσμο, όπως το «ScreenX», ένα διευρυμένο σύστημα τριών οθονών που χρησιμοποιεί την μπροστινή οθόνη καθώς και τα πλαϊνά τοιχώματα μιας κινηματογραφικής αίθουσας, το «4DX», το πρώτο στον κόσμο εμπορικό κινηματογράφο πολλαπλών αισθητηρίων που παρέχει μια καθαρτική εμπειρία δημιουργώντας την αίσθηση μιας πραγματικής ζωντανής συναυλίας και το «4DX Screen», ένας συνδυασμός των «ScreenX» και «4DX».

Ενώ το «BLACKPINK The Movie» είναι ένας εορτασμός της της συμπλήρωσης πέντε ετών από το ντεμπούτο των BLACKPINK, είναι επίσης ένα ιδιαίτερο δώρο για το «BLINK», το κοινό του συγκροτήματος, για να θυμηθεί ξανά αξέχαστες αναμνήσεις και να απολαύσετε συναρπαστικές ερμηνείες με εορταστικό πνεύμα.

Η ταινία αποτελείται από διάφορες ακολουθίες που εστιάζονται σε κάθε μέλος των BLACKPINK, μερικές από τις οποίες είναι: Το «The Room of Memories», μία ενότητα που κάνει αναδρομή σε πέντε χρόνια αναμνήσεων από το ντεμπούτο του BLACKPINK, το «Beauty», συναρπαστικά στιγμιότυπα και των τεσσάρων μελών του γκρουπ με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους και το «Exclusive Interviews», ένα μήνυμα για τους θαυμαστές.

Επιπλέον, θα ξεδιπλωθούν στις οθόνες ζωντανές εκτελέσεις από τις συναυλίες «The Show» (2021) και «In Your Area» (2018), έχουν περάσει από νέο μοντάζ και δεκάδες ακόμη επιτυχημένα τραγούδια των BLACKPINK, που θα προσφέρουν στο κοινό παγκοσμίως μία συγκινητική εμπειρία, δημιουργώντας την αίσθηση της παρουσίας σε μία πραγματική συναυλία και μία συνάντηση με τους θαυμαστές.

Η ταινία «BLACKPINK The Movie», την οποία περιμένει κάθε «BLINK» σε όλο τον κόσμο, θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 4 και 8 Αυγούστου 2021 με τη διανομή της Trafalgar Releasing.

Share.