«Τραγουδώντας την Ευτυχία:» Η Γιώτα Νέγκα στο «CT Garden Festival»

0

Η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει τα θρυλικά τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, έρχεται στο «CT Garden Festival» το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου για να μας θυμίσει τη σπουδαία στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και να μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια της.

Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου είναι η στιχουργός που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων, που αγαπήσαμε τα λόγια της, τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της.

Είναι στιχουργός που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της, που θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε μέσα από τις ερμηνείες της Γιώτας Νέγκα, μιας αυθεντικά λαϊκής φωνής.

«Με Ένα Όνειρο Τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι Αητός Χωρίς Φτερά», είναι μερικά από τα αγαπημένα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Οι στίχοι της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου είναι ποίηση και λαϊκή έκφραση συνάμα. Έρωτας και πόνος ταυτόχρονα. Και τα τραγούδια εκφράζουν τα συναισθήματα όλων των απλών ανθρώπων με λέξεις που μένουν για πάντα στην ψυχή μας.

Είστε όλοι λοιπόν καλεσμένοι σε μια καλοκαιρινή γιορτή, για να τραγουδήσουμε μαζί με τη Γιώτα Νέγκα τα τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, όπως χιλιάδες στόματα, μέσα στις δεκαετίες έχουν σιγομουρμουρίσει.

Σε ένα πρόγραμμα το οποίο επιμελείται καλλιτεχνικά μια άλλη σπουδαία στιχουργός, η Λίνα Νικολακοπούλου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Χρήστος Θεοδώρου (πιάνο), Νίκος Κατσίκης (μπουζούκι, λαούτο) και Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρες).

Ηχοληψία: Βασίλης Μιχαηλίδης – Ηλίας Καρούμπαλης
Φώτα: Φίλιππος Τρέπας

Πληροφορίες

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21.00

City Garden Festival
by Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου,
Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Πληροφορίες: 211 7701700
Προπώληση Εισιτηρίων: 211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr

Share.