Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Το δημόσιο “καρφί” προς την Μαρία Σολωμού για το εμβόλιο Κορονοϊού

0

Λίγες ημέρες πριν η Μαρία Σολωμού είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψη της για το εμβόλιο Κορονοιού.

Μάλιστα η ηθοποιός ανέφερε πως είναι αντίθετη με το εμβόλιο και πως θα γίνει ακόμη και ασπίδα αν χρειαστεί, ώστε να μην το κάνει ούτε ο γιος της.

Η γνώμη αυτή συζητήθηκε πολύ ενώ την δική του άποψη δημοσιοποίησε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο ίδιος είπε συγκεκριμένα:

«Ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social … και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ από αυτή την ανεξέλεγκτη “άποψη” που έχει κι η κουτσή Μαρία… όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς , “διάσημους”  ηθοποιούς  πχ  που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα, να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου “είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ”, μου σηκώνεται η τρίχα… χαλιέμαι πολύ! Μια απλή περιήγηση στο ίντερνετ για την ιστορία των εμβολίων, θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια, που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους: ευλογιά, πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός, ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ. Άκουσα και το άλλο! “Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα” για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει … ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους . Τι να πω; Έχω μείνει άφωνος!»

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση από το Facebook του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη:

Share.