Χρήστος Χολίδης: Με special guests – έκπληξη στο video clip για το νέο τραγούδι του

0

Τρεις προσωπικότητες με τις οποίες έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς φιλίας έχει καλέσει ο Χρήστος Χολίδης στο νέο video clip του.

Ο Χρήστος Χολίδης είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του.

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου single του, του ερωτικού λαϊκού τραγουδιού «Θα Γυρίζω», ο Χρήστος Χολίδης αλλάζει διάθεση και επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Αγάπη Θα Πει».

Μάλιστα, ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης ξεδιπλώνει την πιο χιουμοριστική πλευρά του εαυτού του στο video clip που ντύνει με εικόνα το ολοκαίνουργιο τραγούδι του.

Μαζί του ως special guests στο μουσικό βίντεο εμφανίζονται τρεις προσωπικότητες με αστείρευτη πηγή χιούμορ, τρεις άνθρωποι με τους οποίους ο Χρήστος Χολίδης έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς φιλίας.

Η Παρθένα Χοροζίδου, ο Αντώνης Λουδάος και η Κατερίνα Ζαρίφη συμμετέχουν στο video clip για το single «Αγάπη Θα Πει» και προσθέτουν τη δική τους χαρακτηριστική νότα.

Τη μουσική του τραγουδιού «Αγάπη Θα Πει» υπογράφει ο Πάνος Καπίρης και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια, δύο δημιουργοί που έχουν βάλει τη σφραγίδα σε πλήθος αγαπημένων επιτυχιών.

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Χολίδη με τίτλο «Αγάπη Θα Πει» αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και είναι διαθέσιμο για pre-save στο Spotify εδώ.

Δείτε το teaser του video clip για το «Αγάπη Θα Πει»:

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.