Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη στο Θέατρο Βράχων

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ξεκινούν την καλοκαιρινή περιοδεία τους από το Θέατρο Βράχων.

Για να γιορτάσουν το κλείσιμο των τριών ετών και την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής εκπομπής «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1, ο δημιουργός και παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Πορτοκάλογλου και η συμπαρουσιάστριά του Ρένα Μόρφη ξεκινούν τη συναυλιακή εξόρμησή τους με μία συναυλία – γιορτή από το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.

Ο κορυφαίος τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου γιόρτασε το περασμένο καλοκαίρι τα 40 χρόνια διαδρομής του, από τους Φατμέ μέχρι το «Μουσικό Κουτί», με δύο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο και μια μεγάλη πανελλήνια περιοδεία, σαν επιστέγασμα μιας σπάνιας σε διάρκεια και δημιουργικότητα παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι.

Το 2020, ο Νίκος Πορτοκάλογλου οραματίστηκε και δημιούργησε, με μια ομάδα εκλεκτών συνεργατών, την εκπομπή που άλλαξε τα τηλεοπτικά μουσικά δεδομένα, έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά και γνώρισε πρωτοφανή αναγνώριση και αγάπη από το κοινό.

Διαφήμιση

 

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη, που ξεκίνησε με το συγκρότημα Imam Baildi και ξεχώρισε για τις πρωτότυπες διασκευές και για τις πολυάριθμες συναυλίες της σε διεθνή φεστιβάλ σε Ευρώπη και ΗΠΑ, ακολούθησε πολύ επιτυχημένη μοναχική πορεία και έχει κάνει μεγάλη αίσθηση με τις ερμηνείες της στην εκπομπή.

Μαζί τους θα εμφανιστούν τρία από τα βασικά μέλη της μπάντας της εκπομπής «Μουσικό Κουτί».

Ο Βύρων Τσουράπης (μπάσο, τραγούδι) με τα όμορφα τραγούδια του από τον προσωπικό του δίσκο «Λέξεις Μακρόσυρτες». Ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης (κιθάρα, τραγούδι) με το νέο του project «ΡΙΖΕΣ» και το τραγούδι τους «Ζήσε Ελεύθερος», ιδρυτικό μέλος των Wedding Singers και πολυάριθμες συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Ο Θανάσης Τσακιράκης (τύμπανα, φωνητικά) με το μοναδικό του ταλέντο συμπληρώνει δυναμικά και απογειώνει με τον ήχο του όλα τα είδη μουσικής. Συμμετέχει επίσης μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Η συναυλία θα περιέχει τα πιο γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο των δύο καλλιτεχνών, αλλά και επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις εντυπωσιακές ενάρξεις της εκπομπής.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου συνδυάζει με μαεστρία τα πιο απροσδόκητα ελληνικά και ξένα τραγούδια και τα ερμηνεύουν μαζί με τη Ρένα Μόρφη, όπως και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια σε νέες διασκευές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Bossikan x Άσπα – «Αλήθεια»

Είναι «Αλήθεια»: Ο Bossikan, ο πιο hot εκπρόσωπος της τραπ σκηνής στην Ελλάδα, συνεργάζεται για πρώτη φορά με την εντυπωσιακή Άσπα στο πιο ανατρεπτικό ντουέτο

Περισσότερα»