Στην κορυφή των φυσικών πωλήσεων η Minos EMI, a Universal Music Company για το 2021

Στην κορυφή των φυσικών πωλήσεων η Minos EMI, a Universal Music Company για το 2021!Η Minos EMI, a Universal Music Company, η μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρία της χώρας, μονοπώλησε το ετήσιο IFPI Albums Sales Charts τόσο στο διεθνές όσο και στο ελληνικό ρεπερτόριο.

Πιο συγκεκριμένα, για το 2021 κορυφαίο σε φυσικές πωλήσεις album της χρονιάς αναδείχθηκε το “Voyage” των ABBA, το πρώτο album των θρύλων της παγκόσμιας pop σκηνής 39 χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία.

Στο Νο1 του ελληνικού ρεπερτορίου βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς με το «Στα Καλύτερά Μου» σε στίχους & μουσική του Φοίβου. 11 χρόνια μετά το τελευταίο ολοκληρωμένο album του, ο απόλυτος Έλληνας σταρ μας χάρισε την ολοκαίνουργια δισκογραφική του δουλειά από την οποία προέκυψαν τα hits «Υπεράνθρωπος», «Πάρε Με Αγκαλιά» και «Στα Καλύτερά Μου».

Ακολουθεί η “number one” Ελληνίδα star Έλενα Παπαρίζου με το 10ο προσωπικό της album, τις «Αποχρώσεις». Η εκρηκτική diva της pop επέστρεψε με έναν δίσκο γεμάτο hits: «Σε Ξένο Σώμα», “Deja Vu”, «Για Ποια Αγάπη», «Μια Σταγόνα Αμαρτία» έγιναν τα απόλυτα hits του 2021 σαρώνοντας στο ραδιοφωνικό airplay.

Την τριάδα των εμπορικότερων album κλείνει η επετειακή συλλογή «Ο Πρίγκιπας Της Δυτικής Όχθης» με διασκευές τραγουδιών του αείμνηστου Μάνος Ξυδούς, του παραγωγού, συνθέτη, στιχουργού και ερμηνευτή που χάραξε την δική του μοναδική πορεία στην ιστορία της μουσικής και είναι υπεύθυνος για πολλά διαμάντια της Ελληνικής και διεθνούς δισκογραφίας. Το album κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο και μας χάρισε τις επιτυχίες «Λένε Για Μένα» με τον Βασίλη Καρρά, «Χάθηκες Αλήτισσα» με τον Στέλιο Ρόκκο, «Πούλα Με» με τον Χρήστο Χολίδη, «Μέλυδρον» με την Τάμτα κ.α..

Στο ετήσιο IFPI Albums Sales Chart, η Minos EMI, a Universal Music Company μονοπωλεί για ακόμα μια χρονιά το ενδιαφέρον με 60 από τις 100 θέσεις να περιλαμβάνουν local & international albums της, αριθμό που δεν έχει καταφέρει με τέτοια αποτελεσματικότητα καμία άλλη εταιρία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Νατασα Θεοδωρίδου – Summer Τour 2024 Μαζί της η Αναστασία

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα

Περισσότερα»