1η Μετάδοση Χρήστος Χολίδης «Μη μου ζητάς»

0

xolidis cover 0616Ο Χρήστος Χολίδης δίνει χρώμα στο καλοκαίρι με νέα ερωτική επιτυχία με 1η μετάδοση εδώ στον Ρυθμό 997.

Έπειτα από την απρόσμενη συνύπαρξη με το Φοίβο στο «Λογαριασμός», ο τραγουδιστής επανέρχεται στα σίγουρα μονοπάτια της στενής συνεργασίας που διατηρεί με το συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο και το στιχουργό Ηλία Φιλίππου.

Δύο δημιουργούς με τους οποίους ο Χρήστος Χολίδης μοιράστηκε μεταξύ άλλων τις επιτυχίες «Μάτια Μου Ατέλειωτα», «Να Με Θυμάσαι», «Άκου Το Φίλο Σου» και φυσικά το «Έλεγα» που έγινε το σημείο αναφοράς της ομότιτλης πλατινένιας δουλειάς.

«Μη Μου Ζητάς»

Ρυθμικός, εθιστικός, απόλυτα ταιριαστός στην εποχή και με την επιτυχία στην «τσέπη» του, ο Χρήστος Χολίδης αναμένεται να χαράξει το καλοκαίρι.

Το νέο τραγούδι του με τίτλο «Μη Μου Ζητάς» υπογράφει συνθετικά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και στιχουργικά ο Ηλίας Φιλίππου.

Έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς από την επικράτεια από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, προτού κυκλοφορήσει επίσημα από τη Minos EMI / Universal μετά από μία εβδομάδα.

«Μη μου ζητάς να σου πω “μείνε, σ’ αγαπώ”
Αφού σε λίγο δε θα είσαι εδώ
Μη μου ζητάς να αντέξω κι άλλη βραδιά
Να ξημερώσω μ’ άδεια αγκαλιά»

«Μη μου ζητάς»

Share.